Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2012. május 18.

rFactor 2: Formula 3 Italia F309 ingame előzetesek

Néhány nappal ezelőtt publikáltunk egy cikket a Formula 3 Italia F309-ről, amely még a modellező programban lett lefotózva. A mostani előzetesekben már a játékban láthatjuk...

Tuttle most először mutatja meg az autót a játékban, jelen esetben a Top Gear tesztpálya vizes változatán. Ezt a pályát szintén Tuttle készíti, a munka még folyamatban van.

A Dallara karosszériájú versenygép jól mutat a fotókon, meglátjuk, hogyan viselkedik majd az rFactor 2-ben, amelynek következő frissítése még nem készült el (tudtuk meg a hivatalos fórumból).

Tuttle elmondása szerint az autó fizikája valós telemetriai adatok alapján készül. A készítő tervezi a festéssablon kiadását, hogy mindenki személyre szabhassa F309-esét.


Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)