Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. december 17.

VSR-MASZOSZ Race of Champions gála szombaton este élőben!

A SIMROC 2 rendezvény után már a VSR - MASZOSZ közös rendezésű ROC gálájára készülhetünk, amelyet 2011. december 17-én, azaz ma este rendeznek...

A szokásosan karácsony előtt megrendezésre kerülő ROC gálát többen is a szimulátorozás karácsonyának nevezik. A szervezőcsapat kiegészült a Magyar Autósport Szimulátor Szövetséggel (MASZOSZ).

Az eseményre több neves, a valódi versenyzésből ismert személyiséget is meghívtak, Tim Gábort, Hatvani Bálintot, Michelisz Norbertet és Kiss Pál Tamást. Sajnos az utóbbi két versenyző kevés szabadidejük miatt nem valószínű, hogy tiszteletét teszi a versenypályán.

Az A jelzésű csoport nem tűnik könnyűnek, Leitner Norberttel a zárt kasztnis versenyzés mesterével, Roós András az idei NASCAR bajnokság győztesével, Varga Péter az F3 címvédője és a nemrég köztudatba berobbanó Mayer Milán foglalnak helyet. 
A B csoport jogosan érdemelte ki a “halál csoport” jelzőt. Kun Ádám a DTM széria jelenlegi uralkodója mellé a tavalyi ROC első három helyezettje, Tim Gábor-Szabó Gábor-Báldi Gergő triót sorsolták a szervezők.
A C csoportban helyet foglal Katona József, Szántó Péter, Nagy Zsolt és Hatvani Bálint. Szerintem nem kell kommentálni ezt a csoportot, bárki esélyes lehet, itt sem lehet egyértelmű esélyest megnevezni.
Az utolsó D csoportban foglal helyet Michelisz Norbert, Kiss Pál Tamás (vagy ha nem tudnak megjelenni, akkor 2 tartalék pilóta ugrik be a helyükre) Tóth Roland és Kiss Balázs. Érdekes csoport ez is, hiszen kiderül, hogy a valóságban versenyző pilóták mire jutnak a virtuális világban csillogó pilóták ellen.
Az idei rendezvényen 5 autó lesz látható: Subaru-Audi-Palatov-StockCar-Seat Leon. 4 liga képviselteti a pilótáit idén: 6 pilóta a VSR-ből, 3 a MASZOSZ-ból, 2 fő a PSRL-ből és Kiss Balázs képviseli a SimCO csapatát. 4 sztárvendéget hívtunk meg idénre, ebből a 4 főből 2 szinte biztosan el tud jönni: Tim Gábor a tavalyi Bajnok illetve Hatvani Bálint. Michelisz Norbert és Kiss Pál Tomi részvétele kérdéses, helyükre SimCO-s illetve MASZOSZ-os pilóták ülhetnek be szükség esetén.
forrás: VSR.hu

A rendezvény 17 órakor veszi kezdetét a Sim Sport TV 1-es csatornáján.

Várható program:

  • Kezdés: 17 óra
  • Csoportkör: 17:30-19:30
  • Negyeddöntő: 19:40
  • Elődöntő: 20:20
  • Döntő: 21:00


Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)