Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. november 3.

rFactor 2: Ennyibe fog kerülni a játék

Az ISI nyilvánosságra hozta az rFactor 2 várható árát, valamint az online játékhoz szükséges külön költséget is, amelyet egy év után kell majd fizetni...

A hivatalos fórumban látható bejegyzés szerint az rF2 ára 44 dollár lesz, amely magyar forintban számolva 9 és 10 ezer forint körüli összeg.

Ha megvásároljuk a játékot, egy év online versenyzéshez szükséges jogosultságot is kapunk. Ez egy év után lejár, hosszabbítani 13 dollárért lehet. Ha nem hosszabbítunk, akkor is tovább használhatjuk a játékot, csak nem online körülmények között.

A fejlesztőgárda több online lehetőséget is integrál majd a játékba, ezzel növelve a színvonalat. Ilyen a MOD ID, amellyel a szerverre faló fellépéskori eltéréseket próbálják orvosolni, valamint elképzelhető, hogy statisztika is rendelkezésünkre fog állni.

Néhány szó az open-bétáról:
Minden képen szükséges hozzá a játék megvásárlása, de a 12 hónap online fiókot 18 hónapra növelik meg, ha részt veszünk az open-béta tesztjében.

A legfontosabb hír, a kiadás dátum még várat magára. Várhatóan még ezen esztendőben publikálják az rFactor második részét.




Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)