Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. szeptember 19.

Összeolvadt a két TV csatorna!

Magyarország két szimulátoros versenyeket közvetítő csatornája, a Féknyom Online TV és a Sim Sport TV közösen folytatja tevékenységét. Az összeolvadást már korábban bejelentették, de csak a mai, szeptember 19-ei napon került rá sor...

A Féknyom Online TV egy éve szórakoztat bennünket napról-napra. A Sim Sport TV már jóval hosszabb ideje működik, igaz, az eredeti SSTV már megszűnt, az utódjának a közvetítéseit láthattuk az elmúlt hónapokban. 2011. szeptember 19-én egyesült a két TV csatorna, egyesített erőkkel folytatják tovább a munkát.


A Féknyom Online TV-n megjelent üzenet:
A Féknyom Online TV egy éve kezdte meg működését és próbálta a lehetőségekhez mérten a legmagasabb szinten közvetíteni a futamokat, versenyeket! Több saját készítésű műsorral is jelentkeztünk, amelyekre pozitív visszajelzéseket kaptunk nézőinktől. De! A Féknyom Online TV szeptember 19-én befejezi működését! Azonban nem kell senkinek sem búslakodnia, hiszen egy új korszak kezdődik és megszületik a megújult Sim Sport TV, amit a http://simsporttv.com oldalon érhettek el! Találkozzunk egy teljesen új stábbal, új külsővel, ahol tovább folytathatjuk a munkát, hogy a szimulátor rajongók jól szórakozzanak Magyarország egyetlen szimulátoros TV csatornáján! Szeretném megköszöni minden kolléga munkáját, akik keményen dolgoztak azért, hogy a Féknyom Online TV ilyen színvonalon, minőségben tudta szórakoztatni nézőit. Természetesen a jövőben is számítunk munkátokra!
Köszönjük! Üdvözlettel: vezetőség!

Az új weboldalon megjelent üzenet:
Kedves nézőink! Eljött a nagy nap, amikor az összeolvadás befejeződött, megszületett a megújult Sim Sport TV, Magyarország egyetlen szimulátoros TV-je! Mint láthatjátok egy teljesen új, megújult honlapot hoztunk létre, ami remélhetőleg elnyeri mindenki tetszését. A jövőben is fontos a véleményetek, ezért létrehoztunk egy Fórumot, ahová várjuk visszajelzéseiteket a megújult Sim Sport TV-vel kapcsolatban. Nagyon fontos, hogy a hiányosságainkra is hívjátok fel a figyelmünket, mert csak akkor tanulunk hibáinkból és tudjuk javítani azokat! Természetesen a Fórumban több kategória is szerepel, ahová leírhatjátok gondolataitokat vagy ha nincs megfelelő téma, akkor akár létre is hozhatjátok. Műsorainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. Kínálatunkat továbbra is az "Élő közvetítések" menüben láthatjátok. Weblapunk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért még előfordulhatnak megjelenési hiányosságok, amiért szíves elnézéseteket kérjük. Szeretnék mindenkinek tartalmas szórakozást kívánni a megújult Sim Sport TV műsoraihoz!
Üdvözlettel: Vezetőség

Tehát mostantól Magyarország egyetlen szimulátoros TV-je elérhető a: http://simsporttv.com címen!




Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)