Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. augusztus 31.

rFactor - The Movie 2012: első előzetes

Egy nem mindennapi produkcióba vágták bele fejszéjüket az rFactor - The Movie 2012 készítői...

A filmet a Blitz Movies, a ZSBenceVideo, a Jensen Entertainment és a Watanabe Movies készíti. Nem egy megszokott zenés videóról van szó, történettel és izgalmas fordulatokkal tarkított filmre lehet számítani. A vágásért a Blitz és a Watanabe Movies felel, az effektezést Blitz végzi, míg Jensen a történetet írja a szövegekkel együtt. A történet egy versenyző rövid, de izgalmas karrierét fogja követni egy világméretű versenysorozatban, ahol csak a legjobbak indulnak. Célja mégsem a végső győzelem, hanem legfőbb ellenségének kiiktatása. Az angol nyelv marad a végleges azért, hogy külföldi szimulátorosok is megértsék a filmet, de már a megjelenéskor elérhető lesz magyar felirattal. A történet átvezető kisfilmekkel, zenés összeállításokkal lesz teljes. A hivatalos oldalon megjelentek az első képek és infók a filmről, hamarosan pedig újabb információk látnak napvilágot.

Addig is látogassatok el a http://therfactormovie.try.hu címre.
forrás: tv.feknyomonline.com

Az első előzetes:



Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)