Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. augusztus 8.

Magyar szimulátorversenyzők közösség felhívása!

Kedves szimulátorversenyzők! Amint láthatták, láthattátok megjelent az oldal jobb felén egy Facebook oldalra mutató "doboz", amelyen könnyedén csatlakozni lehet a "Magyar szimulátorversenyzők" közösségéhez...

Csatlakozzon Ön, csatlakozz Te is a közösséghez!

A versenyszimulátorozást mára magas szinten művelik a számítógép előtt serénykedő pilóták. Több magyar híresség is ebből a közegből került ki, köztük Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Wéber Gábor és sorolhatnánk. Több versenyprogram is készült az elmúlt években, legnagyobb felhasználói táborral talán az rFactor rendelkezik ezek közül, amelyet már megkoptatott az idő vasfoga. Egyre nagyobb légkört hódít meg a fejlett fizikai motort felmutató iRacing. Persze ne hagyjuk ki a sorból az LFS-t és a Simbin különböző nagy sikerű alkotásait, valamint az összes autó -és motorversennyel foglalkozó szimulátort.

Kedves szimulátorversenyzők! Az imént felsorolt játékok közösségi táborába Ön, Te is csatlakozhatsz! Csupán két kattintással!

Magyar szimulátorversenyzők közösségi oldala.
(Először kattintson a linkre, majd a megjelenő ablakban a Tetszik gombra vagy az oldal jobb felén a Tetszik gombra.)








Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)