Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. július 3.

WTCC Portó 2011: Időmérő végeredmény

Alain Menü volt a leggyorsabb, Yvan Müller második, Robert Huff a harmadik. Michelisz Norbert a nyolcadik helyen végzett...

Q1:
Az időmérő első szakaszában Gabriele Tarquini állította fel a legjobb időeredményt (2:06.397). Tarquini után Müller, majd Huff próbálkozott. Tom Coronel nagyon jól szerepelt az időmérőn. Michelisz bajban volt, kicsúszott a továbbjutó legjobb tíz közül. A Zengő-Dension csapatnak hamar kellett cselekedni, végül összejött a Q2-be jutás. A következők jutottak a kvalifikáció második, egyben utolsó részébe: Tarquini, Menü, Coronel, Michelisz, Engstler, Dahlgren, Monteiro, Huff, Müller és D'Aste.

Q2:

Alain Menü nagyon gyors idővel, 2:04.946-al az első helyre kvalifikálta magát. Michelisz nyolcadik lett, nyilatkozatából kiderül, hogy többre számított szombaton Portugáliában. Második Yvan Müller, harmadik Robert Huff, negyedik Gabriele Tarquini, ötödik Tiago Monteiro, hatodik Tom Coronel, hetedik Robert Dahlgren, nyolcadik Michelisz Norbert, kilencedik Stefano D'Aste, tizedik Franz Engstler.

Nyilatkozatok:
Alain Menü: "Nem vártam, hogy ilyen gyors kört tudok menni. A Q2-es köröm tökéletes volt, hibamentes. Nagyon fontos a pole itt, mert nem könnyű előzni."

Yvan Müller: "Elégedett vagyok az eredménnyel, mindkét versenyen az első sorból tudok rajtolni. A Q2-ben a második körömben vétettem kis hibát a sikánnál, nem hinném, hogy meg tudtam volna verni Alain lenyűgöző idejét."

Robert Huff: "Kicsit csalódott vagyok a Q2 eredménye láttán. Elkövettem egy hibát, sokat vesztettem vele. Ennek ellenére a harmadik rajtkocka mindegyik versenyre nagyon jó, megpróbálok pár pontot szerezni a bajnokságban."

Michelisz Norbert - Yokohama Trophy legjobb: "Többet vártam a mai időmérőtől, különösen azért, mert szereten az utcai pályákat. Ma az autóm nem volt a legjobb. Fél másodperces a hátrány Coronel-hez képest, ez nem a legjobb érzés."

Végeredménye:
FIA WTCC Portugália időmérő edzés - Q1 végeredménye
FIA WTCC Portugália időmérő edzés - Q2 végeredménye

Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)