Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. július 15.

rFactor Pro és a lézer-szkennelt pályák

Az rFactor Pro nem elérhető az otthoni szimulátorosok számára. A szoftvert általában komoly F1-es, IndyCar-os és Nascar-os csapatok használják...

A rF Pro-t 2008-ban vetették be először és nagy sikert aratott az istállóknál. A rendes rFactor és a Pro között nehéz megragadni a különbséget. Mindkettő ugyan azt a grafikus motort használja, de az rFactor Pro-ban jóval több plugin dolgozik.

Egy dolog miatt azonban minden rF felhasználónak fájhat a szíve, ezek a lézer-szkennelt pályák, köztük a két legnagyobb a Nürburgring-Nordschleife, a "Zöld Pokol", valamint a 24 órás versenynek otthont adó Le Mans La Sarthe.

A LiDAR rendszerrel készült pályák általában Formula 1-es, IndyCar-os és Nascar-os versenyhelyszínek. Az rFactor Pro készítői három minőségű szintet kínálnak: mérnöki minőség, alacsony -és magas felbontás.

Egyenlőre még nem próbálhatunk ki az rFactorhoz lézer-szkennelt pályát, de nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Lehet, hogy az rFactor 2-ben már lesznek ilyen, magas minőségű, jól kidolgozott alkotások.

Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)