Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. június 25.

Valencia 2011: Vettel ismét az első helyről indul

Sebastian Vettel nyerte a 2011-es Európa Nagydíj időmérő edzését. Mark Webber második, míg Lewis Hamilton a harmadik helyen végzett...

Annak ellenére, hogy az FIA megváltoztatta a motorvezérlés szabályait, a Red Bull fölénye megmaradt. Sebastian Vettel új pályacsúccsal nyerte meg a kvalifikációt, a német egyedül tudott 1 perc 36 másodperc alá bemenni. A spanyolok valószínűleg jobb eredményt vártak Fernando Alonsótól, aki a negyedik lett végül.

Meglepetés viszont Adrian Sutil tizedik helyezése. A német a Force India Mercedesszel remek időt futott, így bejutotta Q3-ba.

A 107%-os limit ezúttal 1:45.301 volt, az utolsó versenyző (Narain Karthikeyan) 1:44.363-at tudott futni, tehát mindenki elindulhat a holnapi futamon.

A balesetéből felépülő Sergio Perez a tizenhatodik helyen zárt, míg csapattársa, Kamui Kobayashi a tizennegyedik lett. A kettejük közti különbség kicsivel több, mint egytized másodperc.

A futam holnap 14 órakor rajtol.

Végeredmény:


 Véleménye van? Ossza meg az olvasókkal!

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)