Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2011. április 8.

Malajzia 2011: Webber volt a leggyorsabb az első két edzésen

Mark Webber dominált az első két edzésen ma Malajziában. Az ausztrálnak szülőhazájában nem, Sepangban viszont összejöhet a győzelem ha így folytatja...

 A Red Bull-al versenyző Mark Webber diktálta a tempót az első és a második szabadedzésen is ígéretét betartva, miszerint Malajziában javítani fog az Ausztráliában elszenvedett nem túl előkelő helyezésen.

Webber délután a 49°C-os aszfalton 1:36.876-os időeredményt tudott elérni.

Első edzés:
Második pozícióban több mint másfél másodperces (1.665) hátrányban Lewis Hamilton, harmadikon Michael Schumacher (+2.140). A 2011-ben tesztpilótai szerepet betöltő Nico Hülkenberg meglepetésre a nem túl erős Force Indiát a negyedik helyre hozta be, miközben Adrian Sutil a tizenegyedik lett. Pastor Maldonado a kecsegtető ötödik legjobb időt érte el. Felipe Massa megverte Alonsót, előbbi hatodik, utóbbi kilencedik lett. A Renault technikai gondokkal küzdött, a HRT pedig a 107%-os szabállyal.

Végeredmény: Formula 1 2011 Malajzia első szabadedzés

Második edzés:
Bár Webber előnye csökkent, még mindig az első helyen "tanyázott". Jenson Button öt ezreddel maradt csak el az ausztrál idejétől. Ígéretesnek látszik a McLaren Malajziában is, főleg, hogy Lewis Hamilton a harmadik helyet szerezte meg. Vettel is feljebb tudott zárkózni, egészen a negyedik helyig meg sem állt. Schumacher a harmadikról az ötödik helyre csúszott vissza. A Ferrarik nem túl erősek, Massa hat, Alonso kilencedik lett. d'Ambrosio nem futott mért kört. Az első edzésen remek időt autózó Pastor Maldonado megtörte az autóját.

Végeredmény: Formula 1 2011 Malajzia második szabadedzés



Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)