Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. augusztus 24.

rFactor: MaSzim Formula Nippon Detroit


Tegnap rendezték a MaSzim.hu által szervezett Formula Nippon Junior Bajnokság detroiti futamát, amelyet egy utcai típusú aszfaltcsíkon rendeztek.

 

A pole-ból Gadfly indulhatott Morfi és Voodoo előtt. A szerver repülőrajtra volt beállítva, sokan az állórajtban hittek, így Gadfly is, aki kissé beragadt a startnál. Morfi - Roós András átvette a vezetést, amelyet meg is tartott a futam végéig. Nagyon nagy előnnyel tehát Milwaukee után visszatért.


Cyroo összefoglalója, forrás www.maszim.hu.

Gadfly indult az élről, de Morfi fordult el elsőnek a rajt után. A helyezkedés vesztese Gadfly lett, aki a kör végén a 4. helyen találta magát Morfi, Voodoo és Brenor mögött. Giorgio támadta Gadflyt a 4. körben, de egy hibát követően felborult és kiszállt a versenyből. Az élmezőny kicsit szétszakadt néhány kör után. Morfi, Voodoo, Brenor, Gadfly, Finiser, Nátz Attila kergették egymást az első 6 helyen. Őket követte Dietrich és Cyroo akik körökön keresztül próbálák legyürni egymást. Dietrich remekül védekezett, de a kötelező kerékcsere véget vetett a produkciónak. A versenytáv felénél Gadflynak megállt az autója és kénytelen volt feladni a versenyt. Brenor ás Nátz Attila is hasonló körülmények között búcsúzott a vége előtt. Voodoo próbált állítani, a boxtaktikán közben belecsúszott a gumifalba. Három keréken és elsőszárny nélkül érkezett a boxba. Kerékcserék után a sorrend Morfi, Finiser, Cyroo, Dietrich, Voodoo, Bartos, KDM. A verseny utolsó szakaszában Voodoo feltartózhatatlan volt meg sem állt a dobogóig. A Formula Nippon 12. állomásán Detroitben Morfi haladt át elsőnek a célvonalon. A második helyen a Finiser végzett, a harmadik helyen Voodoo érkezett. A "Man of the Race" díjat Dietrich érdemelte ki, bemutatott kimagasló védekezésért, de figyelemre méltó Bartos teljesítménye is, aki hiba nélkül teljesítette a futamot. Következő futam: 2010. szeptember 6. Golden Coast, azaz Surfers Paradise, a szörfösök paradicsoma.


Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)