Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. augusztus 1.

Hungaroring 2010: Verseny: Webber szerencséje, Vettel büntetése

Nagyon sok nézőt és sok izgalmat hozott a Formula 1-es szezon Magyar Nagydíja, amelyet nem kis szerencsével Mark Webber nyerte meg Fernando Alonso és Sebastian Vettel előt.

Az ausztrál a rajt után harmadikként fordulhatott, ugyanis Alonso lerajtolta a tisztább ívről. Felipe Massa nem tudott elmenni egy Red Bull mellett sem. A futam nagyon nyugodtan telt, amíg a feltételezhetően Vitantonio Liuzzi autójáról leváló szárnydarab miatt Safety Car-os periódus lépett érvénybe. Innentől megváltoztak a dolgok... Kezdődött a Robert Kubica vs. Adrian Sutil üggyel: a német hajtott be a saját pithelyére, amikor Robert ment ki az övéből. Az esetnek ütközés lett a vége. Ekkor Nico Rosbergnek rosszul rögzítették a jobb hátsó kerekét, ami elrepült a sok-sok szerelő között a bokszban. Egy Williams-es embert el is talált, korházba szállították, szerencsére nem esett nagy baja. Az újra rajtnál Sebastian Vettel nagyon lemaradt az előtte haladó Webbertől, ezért kapott egy bokszutca áthajtást, amit nem nagyon értett meg. Lewis Hamilton kiesett, így nullázott, s elvesztette az első helyet a tabellán. Mindkét Sauber pontot szerzett. Rubens Barrichellót Michael Schumacher a falra szorította, az biztos, hogy nem ezért a manőveréért szeretik Schumit.

Következő futam körülbelül egy hónap múlva a híres Spa-ban.

Teljes végeredmény:
Formula 1 Eni Magyar Nagydíj 2010 (Race Results)

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)