Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. augusztus 2.

Hungaroring 2010: Bouillier: Vitaly ötödik helye sokat jelentett nekünk


Vitaly Petrov már az edzéseken is kiemelkedő eredményt nyújtott első Formula 1-es évében. Az orosz hetedik lett időmérőn, a futamot pedig az előkelő ötödik helyen tudta befejezni. A csapatfőnök is Vitalyt dicséri, ami megérthető.

„A mai nap nagyon fontos volt számunkra, hiszen sok pontot szereztünk, de az tény, hogy Vitaly Petrov nagyszerű hétvégét futott, éppen olyan fontos. Kiváló eredmény, Vitaly ötödik helye sokat jelentett nekünk. Közvetlen riválisunk, a Mercedes pont nélkül kénytelen elhagyni Magyarországot, ami számunkra különösen jó hír a konstruktőrök versenyében. Természetesen nem lehetünk teljesen boldogok, mivel Robert Kubica a bokszban történtek miatt pontot vesztett. Legalább a hatodik helyen célba érhetett volna, így ez esetben mindkét autónk pontszerző lehetett volna.” – mondta Eric Bouillier.

Vitaly tizenkettedik a bajnokságban tizenhét ponttal.

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)