Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. augusztus 3.

Button: Keményen kell dolgoznunk

Jenson Button nem ment jól a hétvégén annak ellenére, hogy nagyon a vérében van a magyar pálya. Hamilton is megverte a kvalifikáción nem kis különbséggel. 2009 világbajnokát azonban nem szabad leírni, Ő tudott először kétszer győzni ebben a szezonban, noha Webber már négynél tart. Jensont utolérte Alonso, Lewist pedig letaszították az első helyről a tabellán.

„Nem lehetünk teljesen elégedettek. A riválisaink jelenleg gyorsabbak nálunk, ezért nagyon keményen kell dolgozunk, hogy visszanyerjük a sebességünket. Hiszek abban, hogy a helyes úton haladunk előre, de a sebesség nagyon fontos. Nem vagyunk mélyponton. Korábban láthattuk, hogy a McLaren képes felállni a padlóról, és hirtelen az élre törni. Itt a csapatnál mindenki tisztában van azzal, hogy mik a céljaink, amiket el is akarunk érni. A tét nem kicsi, és ez a világbajnokság. A Red Bull továbbra is nagyon erős, és egyértelműen előttünk állnak. Ezt a legutóbbi hétvégén is bizonyították. Senkit nem tartok felelősnek azért, mert lassabbak vagyunk. Ezt a problémát közösen kell megoldanunk. Ez egy csapatmunka. Együtt nyerünk, együtt vesztünk. Erről szól az egész. Közös a cél, közös a munka. Én minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, és mindenben a szakemberek segítségére vagyok, hogy az autónkat gyorsabbá varázsoljuk.”

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)