Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. április 7.

A Red Bull sértette a szabályokat?

Az FIA hivatalosan bejelentette, hogy nem megengedett, ha a Red Bull tudja állítani az autó hasmagasságát az időmérő és a verseny között. Még nem tudni, hogy van-e az istálló kocsijaiban ilyen berendezés. Minden esetre a csapatnál ennek kilétét tagadják, de az FIA mégis biztos a dolgában.

„Egy olyan berendezés, ami az autó felfüggesztésére bármilyen hatással van, ameddig a parc ferme-ben áll, ellentétes lenne a sport szabályzat 34. pontjának 5*. cikkelyével. Sőt úgy gondoljuk, hogy bármilyen magasság kiegyenlítő rendszer beleütközne a technikai szabálykönyv 3. pontjának 15 cikkelyébe is.”

A 34. pont 5 cikkelye



Ha bármelyik résztvevő módosítja valamelyik pontját az autónak, illetve változtatásokat végez a felfüggesztésen, míg az autó a parc fermé-ben áll, akkor a versenyzőnek a boxutcából kell rajtolnia, eleget téve a 38-as pont 2. cikkelyének.

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)