Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. március 25.

Senna: „Fontos lenne a tesztelés lehetősége”

Bruno Senna szerint nagyon fontos lenne, hogy a gyenge új csapatok többet teszteljenek, fejlődjenek. A brazil szerint ez mindenkinek jót tenne.

„Elég nagy kihívás volt Bahrain. A csapat úgy érkezett meg, hogy korábban nem tesztelt. Mindennel, amit meg kellett csinálni szenvedtünk egy kicsit. Nehéz dolgunk volt, de ennek ellenére a csapat fantasztikus munkát végzett azzal, hogy képes volt mind a két autót a rajtrácsra állítani. Most megpróbálunk mindent ellenőrizni, amit ellenőrizni kell. Mivel nincs tesztelési lehetőség, így nem lesznek nagy változások, lesz pár kisebb, de azok nem elegek. Azonban reménykedünk, hogy mire Európába érünk lesz pár komolyabb fejlesztésünk, amik az autó teljesítményét, illetve megbízhatóságát javítják. Szerintem mind az új csapatoknak, mind az új versenyzőknek nagyon fontos lenne a tesztelés lehetősége. Nagyon jó lenne, ha tesztelhetnénk egy kicsit, mielőtt Európába érnénk. Szerintem mindenkinek jobb lenne az élete, ha alap dolgokat kipróbálhatnánk.”

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)