Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. július 28.

WTCC Brno 2010: Egy újabb helyszín

A 13. és a 14. fordulóval fog jelentkezni a WTCC a hétvégén. A helyszín Csehország, a brnoi aszfaltcsík. Ez tradicionális pálya adott otthont 2002-’04-ig az European Touring Car Championship-nek, az ETCC-nek. 2006-tól a zártkasztnis királykategóriai elismert versenyhelyszíne. A BMW csapat volt eddig a legsikeresebb nyolc futamból hatot megnyertek, a német gárdán kívül Robert Huff a 2006-os második, valamint Gabrieli Tarquini 2008-ban szintén a második megmérettetés után tudott a legmagasabbra állni. A 2009-es szezonban BMW Team Italy-Spain győzedelmeskedett (kétszer) Alessandro Zanardival és Sergio Hernándezel. Sergio egyébként a Proteam Motorsport autóját hajtja, s vezeti a függetlenek kategóriáját.

World Touring Car Championship Brno: 2010.08.01.

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)