Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. július 20.

WTCC Brands Hatch 2010: Müller és Priaulx jó szereplése



Michelisz Norbert ismert pályán (Brands Hatch) a kilencedik helyre tudta behozni Seat Leon-ját, tehát már jó néhány futam óta az első tízben tud szerepelni az időmérőn a magyar tehetség.

Kvalifikáció rövid végeredménye: 1. Yvan Müller (1:32.481), 2. Robert Huff (+0.197), 3. Alain Menü (+0.347). A Chevrolet kibérelte a Q2-ben az első három helyet.

Várható volt, hogy az első futamot megnyeri a francia Yvan Müller, de arra sokan nem fogadtak volna, hogy Colin Turkington bejön a dobogó legalsó fokára. Norbi kilencedik lett végül.

Teljes végeredmény:
WTCC Brands Hatch 2010 Race 1 Results


A második megmérettetésen inkább a kiesőké volt a főszerep. Ennek ellenére Andy Priaulx hazai pályán látta meg először a kockás zászlót, mögötte a jó formában versenyző Colin Turkington lett a második, harmadik 2009 világbajnoka Gabrieli Tarquini.

Teljes végeredmény:
WTCC Brands Hatch 2010 Race 2 Results

Következő futam: Brno, augusztus 1.

A bajnokság állása röviden: 1. Yvan Müller (199), 2. Gabrieli Tarquini (176), 3. Andy Priaulx (148)… 9. Michelisz Norbert (42).
Csapat: 1. Chevrolet (378), 2. Seat (361), 3. BMW (317).

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)