Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. július 30.

Hungaroring 2010: Második edzés: Vettel 2/2

A német „fenegyerek” nyerte a második edzést is az első tréning után a Hungaroringen. Seb majd öt tizedes előnyt tudott kiautózni Fernando Alonsóval szemben, aki második lett. Mark Webber hátránya szintén fél másodperc a harmadik pozícióban. Vettel nagyon elverte a mezőnyt a száraz pályán. A legtöbb kört Jaime Alguersuari tette meg, aki tavaly itt debütált, egészen pontosan 43-szor ment körbe a magyar aszfaltcsíkon. Petrov és Kubica is a top tízben végzett, a McLarenek nem tudtak beleszólni Sebastian menetelésébe. A levegő hőmérséklete 24, a pályáé 37°C volt. A maximális sebesség 291 kilométer per óra Jenson Button-től. Nagy valószínűséggel ezt az adatot a célegyenes végi féktáv előtt mérhették. Az egy per húsz másodperc alatti időt holnap (hogyha a körülmények megengedik) biztosan át fogják lépni jó néhányan. A szervezőknek át kell majd vizsgálniuk néhány kerékvetőt, a minőségük miatt. Charlie Whiting az edzés előtt a célegyenes ráforditó utáni rázókővel sem volt megelégedve.

Tavalyi legjobb idő a második edzésen: 1:22.079 (Lewis Hamilton). Az idei legjobb idő: 1:20.87 (Sebastian Vettel -1.992)

Harmadik edzés holnap 11:00 - 12:00-ig!

Teljes végeredmény:
FORMULA 1 ENI MAGYAR NAGYDÍJ 2010 (2nd Free Practice results)

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)