Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. július 13.

Giorgio nyerte az izgalmas versenyt

Tegnap rendezték a MaSzim Formula Nippon kilencedik fordulóját Sugo-ban, egy Japán pályán. Nagyon izgalmas volt a futam, íme Cyroo összefoglalója, aki nagyon szépen ment.

Pole pozícióból indulva Voodoo kapta el legjobban a rajtot, de az első kanyart szélesen vette és kiszaladt a pályáról. A harmadik helyre tudott visszajönni, Finiser és Nátz Attila mögé. Brenor a 2. helyről indult, de bemozdult a rajtnál, majd megtorpant. A fél mezőny kikerülte és összeszedett egy áthajtásos büntetést. Közben Finiserre tapad Nátz Attila, aki a kör vége előtt elnézte a féktávot, és kiszalad a pályáról. A 10. helyre tudott visszajönni. A következő körben ismét Voodoo az élen, mögötte Finiser, Giorgio és Sanya. A 2. kör felénél Voodoo autója megcsúszott és a korlátnak csapódott. Első szárny nélkül gurult a kör végén a boxba. Giorgio vette át a vezetést, mögötte Finiser és Sanya. Spiczi vette üldözőbe a vezető hármast. Pörögtek a körök. Giorgio összegyűjtött néhány másodperc előnyt a mögötte haladó Finiserrel szemben, aki nem lehetett nyugodt, mert Sanya körökön keresztül nyomás alatt tartotta. 13. körben Sanya kihasználta Finiser pillanatnyi megingását és átvette a 2. helyet. Közben Voodoo és Brenor lopakodott előre, a mezőnyön keresztül. Nátz Attila többször megcsúszott és pozíciót vesztett, de a hibák után remekül zárkózott fel. Cyroo próbálta megelőzni Dietrichet, de a rutin győzött és nagyszerű autózással verte vissza a támadásokat. Japan és Bartos az első körökben a hideg gumikon hibáztak, de azután elkapták a ritmust. A 32. körben Spiczi, Finiser és Voodoo csaptak össze. Az előzgetésből Voodoo jött ki a legjobban és feljött a 2. helyre Giorgio mögé. Az utolsó körökre is maradtak izgalmak. Spiczi, Finiser és Nátz Attila szállt ringbe a dobogó harmadik fokáért. Nátz Attilának jött ki a lépés és a harmadik helyen intette le a kockás zászló, Giorgio és Voodoo mögött. A versenyben futott leggyorsabb kör: 1:15,792 (Nátz Attila). A következő futam: 2010. július 26. Nazareth, egy oválpálya, amely Amerikában volt.

http://www.maszim.hu/
http://www.hrc-team.hu/

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)