Site Map

Információ

Internet Explorer böngészőknél megjelenítési hibák tapasztalhatók. Ajánlott: Google Chrome.
E-mail küldés ezen a linken lehetséges! Várjuk ligájának híreit, cikkeit, eseményeit...mindent, ami az rFactor (1-2) világával kapcsolatos.

2010. július 20.

Elrajtolt az MTCC Bajnokság



Rengeteg versenyző adta le jelentkezését a Magyar Túraautó rFactoros bajnokságra. Az utóbbi versenyt Sao Paulóban rendezték az IndyCar pályán, amelyet Tommy78 - Pongrácz Tamás készített az Indy szakosztály számára. Az időmérőn várható volt, hogy Voodoo, W. A. Mozart és Norbi küzd majd a poleért. Végül maradt ez a sorrend. A repülőrajt után Mozart állt az élre, majd ott is maradt fantasztikus vezetéssel. Második helyre Voodoo, harmadikra Norbi hozta be autóját az utcai pályán. Hátrébb is nagy csaták voltak a szervezők nagy örömére.
A második futamon a top tíz fordítva indult, tehát a tízedik pozícióban célba érő indult az első helyről. A rajtrács így alakult: 1. Spiczi, 2. Danik0sz, 3. Kopi.
A résztvevőknek súlybüntetésekkel is számolniuk kellett. Sajnos Kopi a rajtnál beragadt, így többen megelőzték, majd nekimentek. Terényi Krisztián így a tízedik lett. Gerrard a mezőny elejéről hibázott, visszacsúszott a negyedik helyre. Első Danik0sz, aki az IndyCar Sorozatban is nyert ezen a pályán. Második Voodoo, harmadik Tommy78, az aszfaltcsík készítője.

A következő megmérettetés augusztus 5-én lesz az Autodromo nevű versenypályán. Jó felkészülést!

Statisztika:
1. verseny
2. verseny

Közvetítés

Szólj hozzá Facebook profiloddal!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ossza meg véleményét, akár névtelenül is! A bejelentkezés gombra kattintva több opciót is talál.

Megosztás

Megosztás Twitter-en Megosztás a Delicious-on Megosztás a Facebook-on Megosztás a Digg-en Megosztás a Stumbleupon-on Kedvencek közé adás További lehetőségek
Az oldal bármely részén használható (a főoldal megosztására, cikkek megosztására, stb.)